Laatste Covid nieuws:

Update 16 mrt 2021:

 

De groepsdeling is van 2 naar 4 gegaan. Er is nog steeds genoeg mogelijkheid om te komen sporten, bewegen en werken aan jouw gezondheid. Met de Bootcamp / buiten fitness lessen in Oud-Beijerland of in het weekend in Maasdam met de privé fitness. Bij de fitness krijg jij personal training, maar als je liever zelf aan de slag gaat, dan mag dat uiteraard ook.

 

Update 2 feb 2021:

 

Het is tijd om aan de slag te gaan! Overgewicht loert om de hoek en mensen met overgewicht zijn ook nog eens vatbaarder voor het corona virus!

 

Onze Full Press Bootcamp lessen gaan gewoon door met alle zorgvuldigheid. Zo desinfecteren wij onze handen bij aankomst. Bij aanmelding krijg je een tijdvak toegewezen en je ontvang in dit tijdvak een 10 minuten uitleg en je krijgt materiaal mee. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met jouw training. Na 60 minuten kom je het materiaal retourneren en hebben we een korte evaluatie samen. Ik mag als sportinstructeur niet tussen de groepen blijven rouleren, dus als er toch nog vragen tijdens de training ontstaan, dan moet dit even telefonisch gebeuren of wachten tot de volgende keer.

 

De groepen mogen en zullen niet met elkaar mengen. Tussen de groepen houden wij minstens 5 meter afstand. Het is niet anders, maar zo kunnen wij toch gemotiveerd aan de slag gaan en met materiaal sporten. De Bootcamp training vindt plaats in Oud-Beijerland.

 

Is het slecht weer? Wees dan niet gevreest, want de nieuwe standaard bij slecht weer op komst is dat we overschakelen naar een virtuele les.

 

 

Naast de Bootcamp is er ook de mogelijkheid om personal training te komen volgen of indien gewenst zelfstandig gebruik te maken van de privé fitness. De beschikbaarheid is te vinden in het lesrooster op de home page (of me deze link). Via de whatsapp kun je een tijdvak reserveren. Deze privé fitness en personal trainingen zijn wel ter locatie Maasdam.

 

Als lid zijn er ook vele home workouts te vinden op onze drive, zodat je ook thuis aan de slag kan gaan.

 

Hoe dan ook blijf bewegen en geef de hoop niet op. Rot niet weg op de bank, maar sta op er doe er wat aan.

Kort overzichtelijk:

  • Fysieke lessen per groepen van 1 a  4 personen.

  • Personal training beschikbaar per 1 a 4 personen.

  • Privé fitness beschikbaar per 1 a 4 personen.

  • Virtuele groepslessen bij slecht weer.

  • Online coaching via Whatsapp berichten en / of bellen.

  • Online database met relevante informatie en thuis trainingen.

corona safe sporten