Full Press Fit Boxing omvat:

 • Groepsbegeleiding tot maximaal 20 personen.
 • Uur gezellig en flink trainen.
 • Leren boksen.
 • Zaktraining.
 • Padstraining.
 • Workouts voor thuis.

Full Press Fit Boxing voor:

 • Gecertificeerde personal trainer

 • Gecertificeerd UFW kickboxing instructor

 • Plezierig in een groep sporten.

 • In de buitenlucht sporten.

 • Online educatie voor alle leden.

 • Geen instap eissen! 

Tarief:

 

 • Groeplessen abonnement 3x per week:

 • Maandelijks opzegbaar €39,50 p.mnd.

 • Jaarcontract €35,- p.mnd.

Tijdstip Lessen:

woensdag; van 19.30u t/m 20.30u

vrijdag; van 19.30u t/m 20.30u

 

Lessen worden buiten gegeven in Oud-Beijerland.

Wat kan ik verwachten bij Full Press Fit Boxing?

 

Leer kickboksen, boksen, op een sportieve manier zonder te sparren. We werken aan iedereen zijn conditie, leren stoot technieken en als je het wilt ook trap technieken. Meestal met elkaar en soms tegen de bokszak. Het spelletje heen en weer is goed te zien in de promo video hierboven. Zo is het voor iedereen leuk om lekker intensief bezig te zijn en wat te leren over het (kick)boksen, zonder blauwe plekken!

 

Wil jij ook graag boksen zonder de ring in te stappen? Dan is Full Press Fit Boxing echt iets voor jou!

 

We trainen met een gezellig groep en werken ons in de emmers zweet, op een goede en vol te houden manier. Vooral met het boksen op de zak kan je lekker los gaan. Dit is heel fijn als je toch een stressvolle dag hebt gehad. Boksen werkt ontstressend!

 

Voor thuis heb ik ook audio workouts voor jou, dan kan jij nog eens extra trainen wanneer jij wilt op een bokszak.

 

Padstrainingen krijg je meestal met de personal trainer (1 op 1), maar ik ga het in de les ook jou aanleren. Zo leer je nog wat bij en kan je samen met een andere deelnemer op de pads / bokshandschoenen oefenen.

 

Uiteraard hebben we ook onze conditionele aspecten en buikspierontwikkelingen, hier hoef je geen zorgen om te maken omdat deze al verwerkt zitten in het eerst segment van de training.

 

De trainingen vinden buiten plaats. Lekker in de frisse lucht.

 

Je mag altijd eerst een proefles komen meedoen voordat je een besluit maakt. Stuur een appje en dan spreken we wat af. 0619939854

Vraag en antwoord

 

Hoeveel kost de Fit Boxing?

De eerste keer mag je gratis een proefles komen meedoen. Daarna kost een 10-rittenkaart €95,- inclusief btw. Wel kan je ervoor kiezen voordelig een abonnement te nemen van €39,50 per maand (maandelijks opzegbaar) of €35,- per maand (na 1 jaar, opzegbaar).

 

Hoelang is een rittenkaart geldig?

Een rittenkaart blijft 1 jaar lang geldig na aankoopdatum.

 

Hoevaak mag ik Fit Boxing lessen volgen met een abonnement?

Met het Fit Boxing abonnement mag je 3x per week komen boksen als je wilt.

 

Hoelang duurt de Fit Boxing les?

Deze duurt 60 minuten.

 

Waar wordt de Fit Boxing les gegeven?

De lessen worden buiten gegeven naast de kerk De Open Hof. In de toekomst volgen wellicht meer plaatsen ter variatie.

 

Welk BTW tarief hebben de Fit Boxing lessen?

Het geven van gelegenheid om te sporten valt onder het 9%-tarief.

 

Kan ik ook een privé Fit Boxing les nemen?

Ja zeker. Wel zullen we samen een afspraak moeten maken om te kijken naar jouw locatie. Deze les kan je zelfs vullen tot 20 deelnemers! De prijs is wel in overleg.

 

Zijn de Fit Boxing lessen aftrekbaar?

De boksles kan aftrekbaar zijn. Echter als bedrijf zijnde moet je het dan ook aanbieden aan jouw werknemers. Ben jij een bedrijf dat graag de gezondheid van jouw personeel en jezelf vooropzet? Dan kan je ook kijken naar lessen op locatie. Die zijn zakelijk aftrekbaar.

 

Helaas gaat de aftrekpost nooit door voor ZZP ers, VOF's en BV's zonder werknemers.

 

Voor welke leeftijden is de Fit Boxing?

Ik heb deelnemers vanaf de 20 jaar tot in de 65+. Het is een hele diverse en gezellige groep, uitlopend van leeftijd maar ook van sportniveau. Iedereen wordt uitgedaagd in de gegeven les. De leeftijd is vanaf 16 jaar tot in het verre pensioen leeftijd.

 

Kan ik de Fit Boxing lessen volgen in mijn zwangerschap?

Nee. In dit geval kan je deze lessen wellicht beter vermijden. De risico blijft aanwezig tot perongeluk vallen of een stoot te krijgen op de buik. Ook proberen we veel de buikspieren te trainen in deze lessen.

 

Het is goed om tijdens de zwangerschap minimaal een half uur te bewegen. Zwemmen, fietsen, yoga en fitness zijn de populairste manier om bezig te blijven en hebben de minste risico. Of misschien een personal training, dan is alles op maat gemaakt.

 

Vanaf welke leeftijd is de Fit Boxing?

Onder de 18 jaar is het verplicht dat jouw ouders toestemming geven. Zelf kies ik ervoor dat je minstens 16 jaar moet zijn voor de Bootcamp. Het idee is dat je goed wordt aangepakt en serieus omgaat met het materiaal en jouw lichaam. Ben je daar nog niet aan toe, dan is het beste wat je kan doen; lekker buiten sporten, voetballen, basketballen, skaten, etc. Blijf in beweging.

 

Wat moet ik meenemen naar de sportles?

Je kan prima een uur sporten zonder te drinken, maar vaak is het toch wel prettig. Neem dus een flesje water mee. Een handdoek is niet verplicht, maar het is wel fijn als je af en toe je zweet weg kan deppen. En wat de hygiëne betreft is het geen overbodige luxe om op jouw eigen handdoek te liggen als barrière tussen jou en de mat.

 

Voor de rest als je gaat sporten is het altijd belangrijk in sportkleding en sportschoenen te komen trainen. Een spijkerbroek beweegt eenmaal niet zo lekker en zou alleen maar kunnen scheuren. De sportschoenen zijn ook vaak gemaakt om meer reactief te kunnen bewegen en daarmee dus duurzamer.

 

Hoe vaak zou ik moeten sporten?

We hebben de NNGB-norm (Nederlandse Norm Gezond Bewegen), de Fitnorm en de Spiernorm.

 

NNGB-norm; ieder Nederlander zou minstens 5 dagen in de week 60 minuten matig intensieve lichaamsbeweging moeten hebben. Dit hoeft niet aan één stuk door, maar minimaal wel in blokken van 10 minuten. Het gaat hier om stevig doorwandelen of fietsen en voelen dat jouw hartslag wordt verhoogd. Dit is de bare minimum wat je zou moeten doen.

 

Fitnorm; de Fitnorm is een stap verder gekeken. Om aan jouw gezondheid te werken zou je 3x in de week intensief moeten sporten van 50 minuten. We hebben het echt over trainingen, bewegingen, oefeningen, waarbij je niet meer in staat bent te kunnen praten en de hartslag eens flink omhoog drijft. Zo blijft jouw hart jong en fit. De dag dat je een high intensity workout doet, streep je ook gelijk één van de dagen af voor de NNGB-norm.

 

Spiernorm; de Spiernorm geldt voor iedereen, alleen voor ouderen is het nog belangrijker om soepeler de pensioen in te gaan. Bij de Spiernorm hebben we het dus over krachttraining. Oefeningen om de spieren en botten te versterken. Iedereen zou hierin minstens 2x per week oefeningen moeten doen voor de borstspieren, rugspieren en benen. Voor de ouderen is het ook belangrijk in dezelfde training te werken aan de balans en lenigheid. Een krachttraining kan ook vallen in een high intensity workout en valt deze training dus samen met de Fitnorm. Een voorbeeld hardlopen valt onder de Fitnorm, maar is geen spier en bot versterkende workout. Bij een Bootcamp / buiten fitness, wisselen we steeds tussen kracht en uithoudingsvermogen.