Over ons

Full Press Personal Training is actief sinds 31 juli 2015. De oprichter van Full Press Personal Training is de heer Duncan Murray. Duncan is geboren in het jaar 1993 en heeft in de tussentijd veel kennis opgedaan en ook blijft hij de ontwikkelingen op zijn vakgebied bijhouden. 

 

Opleidingen en cursussen

 • FitVak A fitness instructeur
 • Kettlebellvaardigheden
 • Haltervaardigheden
 • The Gladiator Workouts
 • The Gladiator Workouts Bootcamp
 • NASM Personal Training (National Academy of Sports Medicine)
 • Functional Patterns
 • NASM FNS (Fitness Nutrition Specialization)

 

Duncan

Ik ben zelf zeer actief in de fitnesswereld, waarbij ik diverse manieren van trainen uitprobeer. Al mijn adviezen zijn eerst door mij uitgeprobeerd, daarom kan ik met zekerheid advies geven over een bepaalde manier van trainen en indien nodig ook over het gebruik van voedingssupplementen.

 

Zoals de meeste mensen die in hun werkveld werken, zijn ze niet per direct daar begonnen. Ook ik heb eerst moeten rondkijken en proeven van diverse werkzaamheden. Zo ben ik oorspronkelijk begonnen met Accountancy, heel wat anders!

 

Wat mij het meeste trok om te gaan werken in de sporttak was voornamelijk zoals boven beschreven, eigen passie, maar ook soms het vak onbekwaamheid van de instructeurs. Hierbij dacht ik dit moet beter kunnen.

En mijn interesse werd alleen maar groter naarmate ik het vak meer en meer begon te leren. Hoe kan ik mijzelf nog meer verbeteren op sport, fysiek en voeding? Ook hoe kan ik eventueel andere helpen die hier ook moeite mee hebben?

 

Vervolgens het moment dat je iemand hebt geholpen met zijn of haar doelen en die persoon ziet stralen, dat maakt het ook bij mij allemaal waard.

Het korte antwoord zou zijn, tijdsverdeling. Ik heb namelijk in de run van mijn bedrijf besloten om toch voor wat vastigheid te gaan, hierbij heb ik een fulltime baan aangenomen in een staalbewerkingsbedrijf. Van zwaar tillen naar actief bezig blijven op de werkvloer, was dit het second best om op de been te blijven! Kantoor zit er niet in voor mij.

 

Een vaste baan geeft natuurlijke een vast salaris, vakantie geld, vakantie dagen en bij hoge nood ziekte dagen. Alleen voor mij om te stoppen met Full Press Personal Training was geen optie, puur weg omdat ik dat niet wil.

 

Het is werkelijk fantastisch om je opgedane kennis te mogen delen, mensen te helpen met hun doelen en hun een extra zetje de goede richting in te geven.

 

Maar met een voltijd baan heb ik uiteraard niet genoeg tijd om voor elk individu een persoonlijk trainingsuur in te plannen, gevolgd met weegmomenten, voedingsplannen, trainingsplannen, herstelmomenten en contactmomenten.

 

Het alternatief is dus iedereen tegelijktertijd te helpen en elkaar onderling te stimuleren naar hun doel.

 

Groups coaching doen we doormiddel van;

 1. Gezamenlijk sporten (Bootcamp, of Gladiator Workout, en of Prive Trainingen).
 2. Gespreksmomenten voor, of na een groepsles met de personal trainer.
 3. Mini goals checklist om af te werken.
 4. Informatie in te winnen op de gezamenlijke ledenpagina van Full Press Personal Training.
 5. Contact te onderhouden in de groeps Whatsapp.
 6. Elke kwartaal een nieuwe challenge om je aan hoog te houden.
 7. Voeding gezamenlijk te controleren met de personal trainer.
 8. In groep zijnde gezamenlijk met ideeën op te komen voor nieuwe recepten.

Van personal training naar Group coaching, waarom?

Trainer Duncan