full press bootcamp

Full Press Pensioen Fit / buiten fitness voor:

 • Fit naar uw pensioen te gaan.

 • Fit te blijven in uw pensioen.

 • Speciaal afgestemd voor 50+'ers.

 • Constante begeleiding tijdens de les.

 • Groepsgrootte maximaal 20 deelnemers.

 • In de frisse en gezonde buitenlucht te sporten.

 • Fitter en vitaler te voelen.

 • Geen instap eissen! 

Tarief:

 • 10-rittenkaart voor maar €95,-.

 

 • Groeplessen abonnement 3x per week:

 • Maandelijks opzegbaar €39,50 p.mnd.

 • Jaarcontract €35,- p.mnd.

 

NASM personal trainer
Bootcamp

Tijdstip Lessen:

maandag; van 9.00u t/m 10.00u

woensdag; van 9.00u t/m 10.00u

vrijdag; van 9.00u t/m 10.00u

Lessen worden buiten gegeven op het parkeerterrein van de OSV in Oud-Beijerland.

 

Bij slechte weersomstandigheden zijn de trainingen binnen in groepjes van 8 a 12 personen.

 

Je mag nog steeds meedoen met de reguliere Bootcamp. Voor meer informatie daarover klik hier.

u wilt graag meer informatie?

De groepsgrootte zal maximaal 20 deelnemers betreffen.

 

De lessen stem ik speciaal af op de doelgroep van 50+'ers. Ik zorg dat jullie extra veel aandacht krijgen, ik probeer alle vragen te beantwoorden die jullie hebben over gezondheid, spierpijn, gewrichtspijn, etc. En ik zorg dat de kans op vallen vermindert. We hoeven niet te springen en rennen om een goede conditie te behalen, ik haal hier dus wat mooie trucs naar boven om het proces aangenamer te maken en pijnloos.

 

De intentie is te zorgen dat de ouderen op een aangename manier in beweging blijven en gezond door het leven gaan.

 

We sporten heerlijk in de buitenlucht. Voor sommigen is dit al precies wat men wil. Het is namelijk veel gezonder dan in een kleine ruimte. Ook versterken we hiermee het immuunsysteem en wendt u meer aan het jaargetijde dat verandert.

 

In de trainingen werken we aan lenigheid, balans, coördinatie, spierkracht, uithoudingsvermogen, core versterking, houding en sociaal bezig te zijn met elkaar. Dit gaat dus veel verder dan dagelijks wandelen waar je wat aspecten mist!

 

We willen zorgen dat je op oudere leeftijd nog net zo fit en vitaal voelt! Om naast de algehele conditie, het dichtslibben van de aderen en botontkalking aanzienlijk te beperken, geef ik deze lessen om jullie te begeleiden. Er is altijd persoonlijke aandacht en gezelligheid aanwezig.

Vraag en antwoord

 

Hoeveel kost de Pensioen Fit les?

De eerste keer mag u gratis een proefles komen meedoen. Daarna kost een abonnement €39,50 per maand (maandelijks opzegbaar) of €35,- per maand (na 1 jaar, opzegbaar).

 

Hoevaak mag ik meedoen aan de Pensioen Fit lessen met een abonnement?

U mag 3x per week meedoen aan de Pensioen Fit lessen. Dit is meer dan genoeg om u weer fit en vitaal te krijgen. Ook heeft u zo genoeg rust tussendoor om te herstellen van de training.

 

Hoelang duurt de Pensioen Fit les?

Deze duurt 60 minuten.

 

Waar wordt de Pensioen Fit les gegeven?

De lessen wordt gegeven op het parkeerterrein van de OSV voetbalvereniging in Oud-Beijerland.

 

Kan ik ook een privéles nemen?

Ja zeker. Wel zullen we samen een afspraak moeten maken om te kijken naar uw doel. Hiervoor verwijs ik u naar de personal training pagina.

 

Voor welke leeftijd is de Pensioen Fit les?

Ik heb gekozen om een speciale les samen te stellen met de belangen voor ouderen bovenaan. Hiervoor is de les voor 50+'ers. Wanneer u opzoek bent naar een actievere les als in springen en rennen, dan verwijs ik u door naar de Bootcamp lessen.

 

Wat moet ik meenemen naar de sportles?

Neem een flesje water mee, dit is vaak toch wel prettig bij het sporten. Een handdoek is niet verplicht, maar het is wel zo fijn als u af en toe uw zweet weg kunt deppen. En wat de hygiëne betreft is het geen overbodige luxe om op uw eigen handdoek te liggen als barrière tussen u en de mat.

 

Voor de rest als u gaat sporten is het altijd belangrijk in sportkleding en sportschoenen te komen trainen. Een spijkerbroek beweegt eenmaal niet zo lekker en zou alleen maar kunnen scheuren. De sportschoenen zijn ook vaak gemaakt om meer reactief te kunnen bewegen en daarmee dus duurzamer.

 

Hoe vaak zou ik moeten sporten?

We hebben de NNGB-norm (Nederlandse Norm Gezond Bewegen), de Fitnorm en de Spiernorm.

 

NNGB-norm; ieder Nederlander zou minstens 5 dagen in de week 60 minuten matig intensieve lichaamsbeweging moeten hebben. Dit hoeft niet aan één stuk door, maar minimaal wel in blokken van 10 minuten. Het gaat hier om stevig doorwandelen of fietsen en voelen dat uw hartslag wordt verhoogd. Dit is de bare minimum wat u zou moeten doen.

 

Fitnorm; de Fitnorm is een stap verder gekeken. Om aan uw gezondheid te werken zou u 3x in de week intensief moeten sporten van 50 minuten. We hebben het echt over trainingen, bewegingen, oefeningen, waarbij u niet meer in staat bent te kunnen praten en de hartslag eens flink omhoog drijft. Zo blijft uw hart jong en fit. De dag dat u een high intensity workout doet, streept u ook gelijk één van de dagen af voor de NNGB-norm.

 

Spiernorm; de Spiernorm geldt voor iedereen, alleen voor ouderen is het nog belangrijker om soepeler de pensioen in te gaan. Bij de Spiernorm hebben we het dus over krachttraining. Oefeningen om de spieren en botten te versterken. Iedereen zou hierin minstens 2x per week oefeningen moeten doen voor de borstspieren, rugspieren en benen. Voor de ouderen is het ook belangrijk in dezelfde training te werken aan de balans en lenigheid. Een krachttraining kan ook vallen in een high intensity workout en valt deze training dus samen met de Fitnorm. Een voorbeeld hardlopen valt onder de Fitnorm, maar is geen spier en bot versterkende workout. Bij de Pensioen Fit lessen, wisselen we steeds tussen kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid.