Ik help mensen fitter en gezonder te zijn.

Hiermee daalt ziekteverzuim en depressiviteit.

Wat kan ik zakelijk aanbieden?

U heeft het waarschijnlijk druk met het runnen van uw bedrijf. Ik zal dus kort en bondig zijn.

 

Gezond personeel is cruciaal voor uw bedrijf. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé maar ook op het werk profijt van. Ze zijn minder gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek.

 

Een vitale werkvloer kan een kostenbesparing betekenen.

 

Aandacht voor de gezondheid van uw werknemers is belangrijker dan ooit. Niet alleen neemt het ziekteverzuim toe, ook de vergrijzing maakt van duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema. Het behoud van medewerkers is dan ook een groot goed. Een bedrijf dat laat zien dat het de gezondheid van zijn werknemers belangrijk vindt, werkt aan een positief werkgeversimago.

 

Hierin kan ik u ondersteunen.

Ik bied de volgende mogelijkheden aan;

  • Bootcamp (buiten fitness training) op uw eigen terrein.
  • Fit Boxing (boksles zonder sparren) op uw eigen terrein.

  • Bootcamp teambuilding uitje op uw eigen terrein.

 

Alle lessen duren tot 60 minuten, overleg hierover is uiteraard mogelijk. Om kwaliteit van de les te behouden kunnen er tot 20 werknemers tegelijk meedoen aan een les. De lessen kunnen worden gegeven op uw eigen terrein, of indien gewenst één van mijn bootcamp locaties.

 

Wanneer de afspraak is dat ik periodiek terugkeer (elke week, of maand), krijgen alle werknemers toegang tot mijn online coaching. In de online coaching kunnen we uw werknemers wederom een stap in de goede richting brengen. Denk aan uitleg en tips over training, voeding, challenges, mindset en progressie meten.

 

Vraag naar een offerte en u zal zien dat gezondheid niet duur hoeft te zijn. Deze kosten zijn ook uiteraard zakelijk aftrekbaar. 0619939854

 

Heeft u nog tijd over en wilt u meer informatie? Neem gerust een kijkje hier op mijn website over elke les. Misschien wilt u zelf wel beginnen aan personal training? Ook kan ik terugkomen onder vier ogen om meer informatie te verschaffen.

Full Press is:

Gediplomeerd

Deskundig

Oplossingsgericht

Doelgericht

Creatief

Motiverend

Origineel

Optimistisch

Bereidwillig

Gezellig

Vastberaden

Toekomstgericht

Modern

Informatief

Blessure preventief

Gestructueerd

Uitdagend

Betaalbaar

Zakelijk aftrekbaar